Fitness

vinnerens hjørne: Lære å gjøre utgangen med makt på turntile

Ikke glem at en av de beste simulatorene på planeten vår er tyngdekraften. Og hvis det er en sterk tverrligger for hånden… Generelt, hvis du blir lei av pull-ups, prøv dette – retur til ansiktet med et hjørne. Noble overbelastning av triceps, skuldre og muskler bark du er garantert, og jo langsommere du gjør hver repetisjon, jo sterkere effekten.

En annen merkelig ting er at returutgangen bruker de samme ressursene i kroppen din som er nødvendige for å utføre den vanlige utgangen med makt. Samtidig, utfører øvelsen sakte, du får muligheten til å føle og kontrollere bokstavelig talt hver arbeider muskel. Du vil mestre og pumpe denne teknikken – du kan raskt og grasiøst lære å gjøre en verdsatt exit med makt.

Omvendt utgang er mer praktisk å utføre ikke på en høy svingfliser, men på lave barer for å hoppe på tverrliggeren fra gulvet. Bruk minst fem sekunder for hver reprise, gjør så mange repetisjoner som mulig.

1. Start ovenfra
Ta tverrliggeren (ta litt bredere enn skuldrene), hoppe på den, legg hendene. Rette ben er strukket, barken er spent. Holde balansen, bøye hendene i albuene, ikke ta dem langt til sidene.

2. Bli samlet inn
Når du begynner å falle, ikke spre albuene – de bør holde seg nær kroppen, for å holde en merkbar belastning på skuldrene og underarmene. Vanskelig? det er hyggelig.

3. Vær treg
Løft sakte de utstrakte beina til de er parallelle til gulvet. Vær oppmerksom på grepet: nevene er rettet ikke oppover, men heller fremover – så mer belastning på musklene i underarmene.

4. Hold et hjørne
Rett sakte armene. Din endelige posisjon er et wis-off hjørne. Hold deg i det i et sekund eller to og føl spenningen i cortex, i bena, i hendene. Følte? Gjør det igjen.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *