Fitness

Hvordan fylle nevene og forberede hendene for slag

Det er ingen hemmelighet at knyttnevens knoker oftest lider når de blir truffet i de harde delene av fiendens ansikt. For eksempel er mange redd for å bryte beinene i hånden på møtende tenner, kinnben eller panne. Er det en måte å styrke armene dine på?

Generelt er metodene for knyttnevetrening et stort utvalg. Spesielt utmerket i dette området karateists av øya Okinawa, stuffing seg med ekte messing knoker i stedet for knoker. I karate er det mange måter å trene og styrke knyttneven, kantene på håndflaten, selv baksiden av siden ved hjelp av å trene slag på steiner, makivaras. Den sofistikerte fighter av post-sovjetiske rommet er også kjent for sin iverve metode for å fylle knyttneve mot en stabel av aviser festet til en betongvegg. Hver dag tar vi av siden… Det er også pads med steinsprut, sandsekker, stolper innpakket i tau …

Vi vil fortelle om hvordan å trene en knyttneve til en vanlig person – ikke en profesjonell karate spiller – og samtidig for å holde sin normale (knyttneve) utseende og, viktigst, sin egen helse!

1. Espander (andre er)
Klikk! Og ikke bare vektstangen. Anerkjente trener, fighter og gjentatt helt av DEPARTEMENTET Sergey Badyuk anbefaler: kjøpe deg en haug med espanders, god og annerledes. La dem ligge i lommene på yttertøy, på skrivebordet, i bilen. Gjør det til en vane å tygge espander hver dag. Klikk ringene av forskjellig tykkelse, klem de harde espanders, klem gummiballene.

Når du slår til, er det ikke bare styrken på dine langmodige knoker (relativt små og skjøre ledd) som er viktig, men også tettheten av din knyttet knyttneve. Hvis knyttneven din er en muskelkoagulasjon, vil det ikke være så lett å bryte den når den treffer kjeven. (Og ethvert tett lokk på flasken eller krukken kan du skru av første gang.)

2. PowerBall (andre kan være på spill)
Vi skriver om det separat, fordi denne geniale oppfinnelsen av sportsindustrien trener ikke bare styrken av grep, men også perfekt tetter børsten og hele underarmen. Når du treffer angriperens hode, må hånden være sterk og monolittisk. Børsten bør ikke bryte ned i det mest avgjørende øyeblikket. La fienden bryte sammen.

Ingen powerball? Bestill det, for eksempel i en nettbutikk. Og så – vri manualer, klem gummiseler, legg press på børsten med den andre hånden, ved hjelp av isometrisk belastning.

3. Push-ups
På nevene, selvfølgelig. Bredt grep, smalt grep. På teppet, på det harde gulvet. Push-up er den eldste og enkleste øvelsen for trening muskler, faktisk ansvarlig for overføring av sjokk puls – skulder eller triceps. I tillegg, når du utfører push-ups vil arbeide og spinne, og trykk, og trapesformet muskel, og de er også inkludert på innvirkning som synergister. Så la dem jobbe.

4. Knyttneve stå
Lei av å trykke – stå opp på knyttneven og stå til du er moden. Når du er klar, bytt hånden. Denne påviste øvelsen gir deg monolithicity av hele perkusjonsstrukturen som du trenger i aksentfasen – når treffet har truffet målet.

Som du kan se, i stedet for de hemmelige metodene til kinesisk kung fu, avis på veggen og sandsekker og negleposer, er det fortsatt en haug med ganske tradisjonelle måter å trene en knyttneve på. I det minste gjør dem hver dag, i det minste.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *