Livet

Hvordan feire Russland Day og ikke bli vant til det?

Gå til foreldrene dine
Husk hvor mange ganger du utsatte dette besøket! Nå er det ingen unnskyldning: du kan ikke finne et bedre tidspunkt å besøke de gamle menneskene. Du er bedre enn at du ikke synger noe annet sted enn moren din.

Sjekk helsen din
Hvis du har noe (forhåpentligvis) tatt ut av våre publikasjoner, innser du at det er lettere å forhindre noe sårt enn å behandle. Hvorfor ikke ordne en ikke-planlagt dispensary for deg selv (og familie)? Ikke glem å fortelle legen om alle de merkelige smerter og plager: fred i sinnet for helsen din er verdt en dag brukt i medisinske kontorer.

Fest hyllene
Se på hjemmet ditt med et edru utseende. Er møblene ok? Er alle lyspærene i brann? Er bakgrunnsbilder unstuck? Kanskje det er på tide å bytte stikkontakter, og parketten trenger en syklus? Ikke vent til stolen skal bryte under deg – fikse det eller kjøpe en ny.

Gjør rengjøring i leiligheten…
Orden i huset er grunnlaget for orden i hodet. Beklager hvis vi snakker som moren din, men det er sant. Forskere vil være enige med oss: ifølge en studie utført ved Western Reserve University of Case (USA), rengjøring er også nyttig – fagene som setter leiligheten i orden, følte seg mye mer komfortabel enn de som bare satt foran TV. Samtidig – hvordan vite? «Kanskje det er et sett med nøkler som du trodde var tapt.

… og på datamaskinen
Før eller senere må du gjøre det. Hvorfor er feriebilder fortsatt på skrivebordet mitt? Hvordan håndterer du hundre filer uten klare navn akkumulert i nedlastingsmappen? Hvor var filmen du ønsket å se så mye, og hvor i helvete gikk datamaskinens ytelse? Finn ut dette rotet og datamaskinen vil fungere som en ny.

Vennligst barnet
Zoo? En ny tegneserie? En fornøyelsespark? Husk hvor barnet ditt ba ham ta ham, og ta ham ned. Ikke sabotasje: ikke gi barnet en set-top-boks. Ellers vil han være mer interessert i henne enn han er med deg.

Lær en viktig ting
Hørt denne teorien, sier de, for å lære noen ting, må du bruke 10.000 timer? Glem de forferdelige tallene! Ifølge nye data er 20 timer nok for eksemplarisk mestring av den nye ferdigheten. (Med mindre du selvfølgelig bruker dem klokt). En ny sport? Spille gitar? Det er kult! En fridag er en flott anledning til å legge til mangfold i livet ditt.

Møt en gammel venn
En ikke planlagt fridag er en god unnskyldning for å gjenopplive gamle kontakter. En skolekompis du ikke har sett på et år, tidligere kolleger eller hele garasjebandet du spilte i et tiår siden, er det ikke nødvendig å ha en helg for å huske ungdommen din?

Ny garderobe
Hvis du ikke er en av dem som i noen gratis øyeblikk går til butikkene, du åpenbart ikke vondt å kjøpe deg et par nye ting å se ut som en mann hele sommeren.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *