Fitness

Fitness og shopping: rist musklene i markedet og i supermarkedet

Av baller
Ta i hver hånd på gresskaret, ryggen er rett som en pil. Du lunge med foten tilbake og samtidig løfte gresskar, bøye armene i albuene. Hold frukten på brystet i et sekund eller to og gå tilbake til sin opprinnelige posisjon. Gjør 10 repetisjoner, endre beinet.

Deksler skulderet
Ta en 10-kilos pose med poteter og legg den bak ryggen din. Sett sokken på en fot på boksen med baugen og bøy kneet på det andre benet 10 ganger, og bytt deretter benet. Baksiden, selvfølgelig, er rett.

Velge kjøtt
Ta en strategisk posisjon i kjøttraden mellom tellerne, snooty hender på tellerne, som om barer, og presse opp til eierne av hyllene begynner å mislike. Hvis vertene blir fanget forståelse, begrense seg til 15 repetisjoner.

Danser med egg
Øvelse for koordinering. Legg to bokser på to bokser med to skuffer med egg og skriv ut beinet enda åttere. Din oppgave er å observere minimum (eller bedre null) avstand mellom sålen og egg uten å bryte noen. Hvis du trekker åtte åttere, endre beinet.

Direkte push-up
Ta i hver hånd på frukten av kohlrabi og så raskt og så sterkt som mulig klemme og tynn håndflatene. Lag 20 repriser. Du vil være i stand til å presse ut to glass juice – sende oss en video, vi vil glorifisere deg over hele landet.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *