Livet

Eksternt arbeid: 5 hovedregler for en effektiv frilanser

Fordelene med eksternt arbeid som om det er en gratis tidsplan, tidsbesparelser og evnen til å hånlig spytte i retning av kontoret plankton i en Facebook-chat. Den eneste ulempen med en slik idyll er behovet for å jobbe – og uten pekeren av sjefen, pisk sveiping og staten kaffemaskin. Hvordan får du din late hjerne til å jobbe i et arbeidsløst hjemmemiljø?

1. Avgrense plass
Glem den fantastiske drømmen om å tjene penger på å sitte i familiefamilier på sofaen. Tvert imot, hvis størrelsen på boarealet tillater det, sett opp et arbeidsrom: med lydisolasjon, en egen datamaskin og et bebreidd ansikt av høvdingen i rammen (hvis det ikke er kokk, henge Karl Marx). Hvis du ikke har noe med arbeidet å gjøre, må du bestemme virksomheten utenfor det. I ekstreme tilfeller vil et eget skrivebord være egnet – men det bør settes slik at det i synsfeltet ikke var noen set-top-boks, bokhylle og TV.

Hvorfor det er nødvendig å forklare hjernen: her jobber du, der hviler du. Setter pris på muligheten til å jobbe uten å komme seg ut av sengen, risikerer du før eller senere å våkne opp nevrotisk med en nedsenket søvnmodus og for alltid savnet tidsfrist.

2. Utvikle et tegnsystem
I eksternt arbeid uten det ingen sted. Det er tegnene som vil hjelpe hjernen din å innse at «lafa er over», «tiden venter ikke» og generelt «arbeid, negre, solen er fortsatt høy.» Slike tegn kan handle visse musikk, kle seg i spesielle «arbeider» klær, en kopp kaffe eller en rituell dans av zuluer – det er opp til deg.

Hvorfor din oppførsel er så nødvendig er i stor grad på grunn av vaner. Konstant gjennomføring av noe ritual før starten av arbeidsdagen vil redusere det i hjernen din med behovet for å jobbe – og her og til entusiasme er ikke langt.

3. Følg regimet
Åtte timers arbeidsdag og oppstigninger på fem om morgenen, selvfølgelig, kan du glemme som en forferdelig drøm, men tror ikke å forlate tidsplanen: ytelsen trenger struktur. Men nå kan du endelig prøve en flerfasedrøm. Det er ingen tilfeldighet at så mange skriver om ham.

Hvorfor Avstandsarbeid er så nødvendig er fortsatt en tidsplan og selvdisiplin, snarere enn midnatt belysning og vilkårlig modus av dagen. Hvis du ber om en fjernkontroll, må du kontrollere deg selv.

4. Bli kvitt distraksjoner
Konsentrasjon, fokus på mål og ingen gifs med kattunger i arbeidstiden?! unnskyld. Dessuten må du kanskje gi opp sosiale medier, ha en jobb-e-post og seriøst tenke på et eget telefonnummer. Og blokkere din tilgang til nettstedene – tidsmordere.

Hvorfor hjernen din ikke er så multitasking. Toppen av ytelse, som regel, kommer rundt 20th minutt – ikke la deg distrahere.

5. Ikke glem belønningene
I det øyeblikket du igjen innser at du har sett eksternt arbeid i kisten din er en flott tid til å oppmuntre deg selv til å gjøre det. Du kan spise et stykke sukker eller oppdatere YouTube og komme tilbake til arbeid.

Hvorfor det er så nødvendig I tillegg til den faktiske hedonistiske funksjonen til slike belønninger er det også en pedagogisk funksjon. Skriv ut din hjerne premie – du skjønner, neste gang han vil begynne å jobbe raskere.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *