Fitness

De mest profilerte sexskandaler i verden fotball

Voldtekt
Robinho
Den berømte brasilianske fotballspilleren, som prøvde på skjortene til Real Madrid, AC Milan og Manchester City, ble 23. Det skjedde i januar 2013.

På et vanlig Milan-diskotek voldtok Robinho og fem av vennene hans (ifølge saksmappen) en 22 år gammel albaner. Robinho benekter alle anklagene, men retten er urokkelig. Dommen kom på et tidspunkt da brasilianeren allerede spilte for Brasils Atletico Mineiro. Brasilianske myndigheter utleverte ikke spilleren til italienske myndigheter, og Robinho slapp unna med en liten skrekk.

Nå lærer den motbydelige brasilianeren fotballvisdom fra Vitaly Diakov i den tyrkiske «Sivasspor» hvor hans rykte som voldtektsmann ikke forvirrer noen. Han ble beordret til å reise til Italia.

Mancini
Mancini, som har det romantiske kallenavnet Guds hæl, har aldri vært disiplinert og moralsk ren, noe som bidro til den kraftige nedgangen i karrieren hans. Den hete brasilianske fyrens problemer startet på Inter, hvor han ikke klarte å tilpasse seg Jose Mourinhos ordninger. Han prøvde å starte karrieren på AC Milan, hvor han flyttet på lån. Det var i den svarte og røde klubben at Mancini ble tiltalt i modellens voldtektssak.

November 28, 2011, en Milan domstol fant brasilianeren skyldig. Fotballspilleren ble dømt til 32 måneders fengsel, men, som Robinho, på tidspunktet for straffeutmålingen, mancini var allerede utenfor Italia (han returnerte til samme Brasil i tid, samme Atletico Mineiro). Fotballspilleren selv mener at han og hans familie var ofre for banal utpressing.

Eduard Streltsov
En av de mest profilerte skandalene i innenlandsk fotball knyttet til voldtekt var rundt tilfelle av torpedo eduard Streltsov. Hans karriere utviklet seg raskt, og hans deltakelse i VM i Sverige i 1958 hadde store forhåpninger, som ikke var bestemt til å bli rettferdiggjort.

26. mai 1958 ble 20 år gamle Eduard Streltsov arrestert sammen med Boris Tatooshin og Mikhail Ogonkov (alle tre var potensielle kandidater til landslaget) etter anklager om voldtekt av 20 år gamle Marina Lebedeva. Ifølge mange så saken først tvetydig (det ble ledsaget av mange merkelige fakta og motstridende vitnesbyrd). Dommen forhindret det imidlertid ikke.

Det var Edward som ble straffet mest. Han sonet 5 år av sin dom på ulike steder for fengsling (først i Vyatsky Labor Camp og deretter nær Tula).

Etter å ha sonet tid, arbeidet Skytten for SIL. Det var ikke før i 1965 at han offisielt fikk lov til å gå tilbake til fotball. Returen var en triumf – torpedoklubben vant mesterskapet, og Eduard ble kalt opp til landslaget.

Hjem video
Benzema som Valbuena
2015 var en av de tøffeste årene for Frankrike og Real Madrid-spissen Karim Benzema. Fotballspilleren sto overfor en reell betegnelse for utpressing. En gruppe ukjente (inkludert Benzema) utpresset fotballspillerMathieu Valbuena med en kompromitterende video.

Ifølge Agence France-Presse innrømmet Benzema å ha å gjøre med saken om utpressing av penger fra Valbuena. Men Karims sanne rolle i denne historien er ikke helt klart. Benzema selv sa at han bare hadde advart Valbuena om at noen angripere hadde den beryktede videoen. Politiet mistenker Real Madrid-spissen i direkte organisering av den kriminelle ordningen.

Benzema klarte å komme seg ut av den illeluktende historien – han fikk ikke et begrep, men hans bilde var alvorlig bortskjemt. Fotballspilleren har ikke vært innkalt til det franske landslaget siden 2015.

Kyle Walker
En av de mest talentfulle vingene til Foggy Albion Kyle Walker var i stor grad uheldig. I 2015, som Tottenham Hotspur-spiller, ble han skadet, men det var ikke årets største plage for fotballspilleren. I nettverket plutselig dukket opp en racy video der en svart mops behager tungen halvnaken jente.

Mye diskutert den oppfatning at operatøren var Kyle Walker, og skuespilleren er hans elsker. Walker, selvfølgelig, nekter involvering i skandalen: «Gitt hvor mange unge mennesker er på sosiale medier, er jeg forferdet over hvor mange ganger denne videoen har blitt rystet. Mine advokater overvåker enhver aktivitet om denne historien.» Senere avtok skandalen – Internett har funnet nye skandaløse historier.

Relasjoner med mindreårige
Adam Johnson
Adam Johnson har lenge fått et rykte som en party-goer og brawler, men nyheter om Sunderland fotballspillerens seksuelle forhold til en 15 år gammel fan har hatt effekten av et bombeskall. Adam selv innrømmer bare det faktum av kyssing. Offeret hevder at fotballspilleren insinuerte henne til «upassende berøring».

Undersøkelsen fant at Johnson var på utkikk etter informasjon om minimumsalderen for seksuelt samtykke i England, noe som tyder på at handlingene er bevisste. 24. mars 2016 ble Adam Johnson dømt til seks års fengsel. I fengsel, den tidligere fotballspillervasker gulvene for 11 pounds i uken, jobber som fengsel frisør og regelmessig mottar dødstrusler fra andre innsatte.

Ribery mot Benzema mot Gove
Like før VM i 2010 brøt det ut en skandale rundt franske fotballspillere. Den 18 år gamle prostituerte har snakket offentlig om å ha seksuell omgang med Frankrike-spillerne Frank Ribery, Karim Benzema og Sydney Gove. Og hun var mindreårig på den tiden. Den franske idrettsministeren Roselyn Bachelot kommenterte: «Tilstedeværelsen av Ribery og Benzema på landslaget er uforenlig med det som skjedde.»

Benzema, Ribery og Govu sa at de ikke var klar over hennes alder på tidspunktet for kontakt med jenta. Hun bekreftet senere at hun ikke hadde informert klienter om hennes alder. Den høyprofilerte saken varte i nesten fire år. 30. januar 2014 frikjente Paris Straffedomstol spillerne.

Forræderi
Mauro Icardi
Det er ikke så mange kontroversielle figurer i moderne fotball som Mauro Icardi. Ingen tviler på fotballtalentet hans, men fansen av Inter og det argentinske landslaget klager ikke på ham. hvorfor?

Det hele startet tilbake i Sampdoria i 2013. Der ble Icardi venn med landsmannen Maxi Lopez og var ofte hjemme hos ham. Vennskap med Lopez forhindret ikke Icardi å ha et nært forhold til sin kone Wanda. Wanda Nara var en gang skuespiller og modell, deretter slo seg ned og fødte Maxis tre barn, men denne omstendigheten stoppet henne ikke. Kvinnen aksepterte frieri fra en ung og lovende kjæreste, og den rettmessige ektefellen forlot snart.

Nara og Icardi giftet seg og begynte å vise publikum sin familielykke gjennom sosiale nettverk. Publikum reagerte veldig tvetydig på fotballspillerens oppførsel: Icardi ble suspendert fra å spille for det argentinske landslaget, og Inter-fansen buet sin hver opptreden på banen. Bare noen få år senere ble holdningen myknet – Icardi tilbake til landslaget, og interists er ikke så kategorisk til lederen av favorittlaget.

Ryan Giggs
Ryan Giggs er uten tvil en av de største spillerne i Manchester Uniteds historie. Hans lange karriere, profesjonalitet og engasjement vekker uendelig respekt, men waliserens personlighet er ikke så klar- Det faktum at Ryan i 8 år opprettholdt for nært forhold til andres kone. Saken ville forbli en liten flekk på omdømmet til den store fotballspilleren, hvis rollen til hanreiikken ikke fungerte som sin yngre bror Rodney Giggs.

«Jeg hadde to personer jeg stolte på, og som et resultat lærte jeg om deres utroskap fra den gule pressen,» kommenterte Rodney. Forræderiet ble først kjent i 2011. Etter skandalen kommuniserte brødrene ikke på 3 år – offeret for dobbeltsvik er forståelig. Rodney prøvde å gjenopprette et forhold til sin utro kone Natasha, men mislyktes. De skilte seg i 2013.

Faren til Giggs-brødrene har uttalt seg veldig hardt om den eldste sønnens handling flere ganger: «Han (Ryan) burde ha dekket sin brors rygg, ikke knivstukket henne, fordi han er en eldre bror. Han bedratt ham, han hadde ikke mot til å be om unnskyldning for det» og «Jeg må være den stolteste far i verden, glad for det han (Ryan) har oppnådd, men jeg skammer meg over ham.»

John Terry
Før VM i fotball 2010 i Sør-Afrika, endret det engelske landslaget uventet kaptein. John Terry mistet kapteinens armbånd på grunn av en høyprofilert sexskandale: fotballspilleren hadde et langt forhold til den gifte modellen Vanessa Perronsel. Pikanten av situasjonen ble lagt til av det faktum at jenta var kona til Terrys lagkamerat og tidligere lagkamerat Wayne Bridge.

Terry var aldri kjent for eksemplarisk oppførsel (med hans navn var forbundet med en rekke skandaler og før historien med Perronsel), men episoden med Bridges kone var for John begynnelsen av solnedgangen av en fantastisk karriere. Mange fans og kolleger vendte ryggen til Terry, han hadde problemer med å komme inn på landslaget, og i Chelsea begynte han gradvis å vike for ledelsen i midtforsvaret. Med Wayne Bridge var forholdet selvfølgelig også langt fra ideelt. Bridge sa ikke hei til Terry og nektet å håndhilse før kampene.

Kuriositeter
Ronaldo
28 april 2008 kan trygt kalles en av de mest uheldige dagene i privatlivet til den store spissen av det brasilianske landslaget Ronaldo. På denne dagen møtte utøveren tre prostituerte på en nattklubb i Rio de Janeiro og inviterte dem til rommet sitt. Dagen før kranglet han med kjæresten sin, som var årsaken til et tvilsomt eventyr.

I rommet viste røde jenter seg plutselig å være kledde gutter, som fotballspilleren gjorde en liten skandale. Men da, innser absurditeten i sin situasjon og roer ned, Phenomenon prøvde å tilby menn penger i bytte for stillhet, men de merkantile prester av ukonvensjonell kjærlighet krevde for mye penger. Situasjonen ble offentlig, og Ronaldo selv kalte ideen om å ringe til rommet sitt prostituerte den viktigste feilen i livet.

Douglas Maicon
6. september 2014, ingenting foreshadowed problemer: National Team of Brazil rutinemessig slo Colombia (1-0) i en vennskapskamp. Dunga (da brasilianerens trener) tillot spillerne sine en liten spasertur i Miami. Modig trio (Douglas Maicon, Oscar og Elias) gikk til en av barene. Elias hadde det morsommere enn noen andre. Oscar og Maicon måtte se på ham (Elias tilbrakte kvelden prøver å kjempe med noen, og på et tidspunkt bestemte seg for å urinere på gulvet).

Maicon likte ikke å være barnepike, og han bestemte seg for å undervise en lagkamerat, og Oscar i venture ten for å delta klokt nektet. Etter at alkoholen tok hans og Elias snorket, gikk Maicon til kjøkkenet, blandet chilien med kondensert melk og godt smurt blandingen av bakpassasjen til en sovende kamerat. Så våknet prankster Elias og fortalte de triste nyhetene: de sier, mens han var borte for en kort tid, død av en beruset fotballspiller voldtatt fire ukjente menn. Elias tullet ikke og gikk for å klage til treneren og deretter rødme på den medisinske undersøkelsen. Som et resultat, for for merkelig sans for humor Dunga besluttet å utvise Maicon fra laget, og hans karriere i landslaget for ham endte der.

Super Victor
Euro 2016 vil bli husket av fans ikke bare av mange uventede resultater, men også av en rekke skandaler. Var blant dem og ganske pikant. Maskoten i turneringen (symbolet på mesterskapet) ble valgt av en gutt som heter Super Victor. Hans navn ble plukket opp av fans (nesten halvparten av fansen stemte for versjonen av «Super Victor» ). Imidlertid var gleden av arrangørene for tidlig: Internett-brukere fant raskt ut at samme navn har et sexleketøy produsert i USA. Amerikanerne nektet å kommentere, og UEFA-tjenestemenn sa pinlig: «Alt vi kan si om dette er at disse produktene ikke er produsert av oss.»

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *