Livet

Chris Hemsworth hadde nylig den beste dagen i sitt liv

Hvis du leser juniutgaven av Men’s Health, må du ha lagt merke til at dekkhelten, den upåklagelige Chris Hemsworth, er god på alt. Videre er mange fans av skuespilleren ikke sjenert og kaller ham den perfekte mannen. Han har den perfekte figuren, han er en stor aura, han er i harmoni med seg selv, men spørsmålet vi var interessert i selv etter intervjuet med Hemsworth er om han kan spille basketball? Det viser seg at han kan.

I en video han la ut på sin Instagram-side for tre dager siden, kaster skuespilleren en basketball over banen, ruller rundt på gulvet og nyter det som et barn. Hemsworth ga denne korte videoen ordene «Dette er den beste dagen i mitt liv.» Her er hva vi vil si – en skuespiller som brandished Thors hammer i samme film som Natalie Portman, og hvis koner er spansk modell Elsa Pataky – vet hvordan å glede seg over de små tingene.

Objektivt sett er denne dagen neppe den smarteste og mest fargerike i Hemsworths liv, men se hvor glad han er! Vil du være som Hemsworth? «Gled deg over hver lille seier!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *