Livet

5 menns saker som er best overlatt til fagfolk

Å fikse noe med egne hender er en stor glede for enhver mann, spesielt foran en forvirret kvinne. Hver av oss føles som en superhelt når du strammer en knust kjøkkenkran eller justerer TV-en. Men det er ting som er bedre å ikke ta, fordi du kan overgi posisjoner. Det kommer til å bli veldig frustrerende å skru opp foran den samme forvirrede kvinnen, så å forstå at du ikke kan gjøre det er et slags selvbevarende instinkt som fungerer for deg.

Tenk deg, du tilbød kjæresten din din hjelp til å fikse det du er dårlig bevandret i, og først var du veldig glad for at du stolte på og regnet med, men nå har en time gått, og du vet fortsatt ikke hvilken nøkkel for å få denne jævla ermet. For å utelukke et slikt utfall, hold vår liste over 5 hjem saker, som du definitivt ikke trenger å gjennomføre:

1. De fleste problemene med elektrisk

Å bytte lyspære eller lokket på et uttak er ikke et spørsmål om tid. Alt annet vil sannsynligvis kreve kunnskap og være utrygt for bare dødelige. Det virker som å slå av bryteren og rote gjennom ledningene, erstatte noen knute, er like enkelt som å montere en barnedesigner, men dette er bare tilfelle hvis du er en elektriker. I en annen situasjon kan du sette en brann i huset eller deaktivere alle elektriske apparater som er koblet til strømmen. Trenger du det?

2. Problemer med rennende vann

Generelt er alt klart her: Hvis vannet ikke går gjennom røret, er det tilstoppet og det må rengjøres – eller endres. Hvis det var så enkelt, ville rørleggeryrket bli glemt for alltid. Men tenk på hvorfor det fortsatt er etterspurt. Ja, det er riktig: fordi det å jobbe med rør ikke er for deg å vaske opp. Ulike leiligheter har et helt annet sett med rør: enten plast eller fra forskjellige legeringer, som noen ganger ikke er venner med hverandre. De har forskjellige diametre og forskjellige måter å fikse på. I stedet for å sitte på fora og studere all denne leseferdigheten, er det bedre å gå til treningsstudioet, hvor du vet hvordan alt fungerer.

3. Taklekkasje

Oftere enn ikke, når vi støter på mindre lekkasjer, prøver vi bare å lovfeste dem med en spesiell sammensetning. Men lekkasjen kan være mye mer lumsk, og alt vil ende opp med taket vil se ut som en ramme fra en skrekkfilm. Alt dette kan forhindres hvis du ringer malen. I tillegg, hvis du skal klatre på taket av huset, er det bedre å umiddelbart forlate denne ideen – for dette er det spesialtrente mennesker.

4. Fungerer med sement

Hvis du forstår detaljene, er det veldig enkelt, men hvis du har gått glipp av noen detaljer, vil du betale veldig dyrt. Det faktum at kompetent forberede sement blanding – det er nesten det samme møysommelig arbeid, som bartenderen gjør når du blander «Singapore slynge.» En ingrediens i feil proporsjon – og det er det, din cocktail kan ikke serveres.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *